Resultats de la cerca bàsica: 588

81. lasanya de cabra de mar amb oli d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
82. llamàntol escaldat amb oli aromatitzat amb alls i herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
83. molls amb guisat de verdures i oli d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
84. glíptic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent a l'art de gravar les pedres fines. [...]
85. pinc
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embarcació de vela, semblant al xabec però de línies menys fines. [...]
86. herbat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobert d'herba. Un terreny herbat. Camp sense conrear ple d'herbes. [...]
87. nieller
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Garbell per a separar el blat de la niella i altres herbes. [...]
88. diascordi
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Electuari estomacal i astringent fet de fulles seques d'escordi i altres herbes. [...]
89. acorar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Repassar (el cànem pentinat) amb una pinta de pues molt primes i fines. [...]
90. tribopoliment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Poliment produït pel frec amb un material que conté partícules fines abrasives incorporades. [...]
Pàgines  9 / 59 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>